μενού

1994 - Gandersheimer Domfestspiele, Ανόβερο, Γερμανία

Για μια ακόμη φορά ο σύλλογός μας εκπλήρωσε με επιτυχία μια αποστολή του. Συμμετείχε στο διεθνές φεστιβάλ της Gandersheimer Domfestspiele, του έτους 1994, κοντά στο Ανόβερο.

Η πρόσκληση είχε δοθεί στο σύλλογο από τον Δημαρχείο της πόλης και την επιτροπή οργάνωσης του φεστιβάλ.

Παρουσιάσαμε ελληνικούς χορούς από τη Μακεδονία, τον Πόντο και τη Θράκη. Λάβαμε εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή του φεστιβάλ και οι εφημερίδες της περιοχής έγραψαν τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνιση του συγκροτήματος μας.

Όσον αφορά τη φιλοξενία του συλλόγου εκεί και αυτούς που βοήθησαν για την επίτευξη του στόχου, θα αναφερθούμε πρώτα στον Παύλο Μαχαιρίδη, που ακούραστα με πολύ αγάπη και φροντίδα προς το σύλλογο, έδωσε τα πάντα για να επιτύχουμε και να είναι η διαμονή μας εκεί αξέχαστη για όλη τη ζωή μας. Δεν υπάρχουν λόγια να τον ευχαριστήσουμε. Θυμούμαστε ότι κάποτε μιλούσαμε για ποιοι προσφέρουν για την πατρίδα τους. Ο Παύλος όχι μόνο προσφέρει, αλλά είναι και η ψυχή και ο οργανωτικός νους. Τέτοιου είδους άνθρωποι αξίζει να πάνε μπροστά κι αυτό είμαστε σίγουροι γι' αυτόν.

Για επτά ημέρες, το ξενοδοχείο του Παύλου μετατράπηκε σε Άγιο Αθανάσιο. Βλέπαμε τη νοσταλγία του και τη χαρά του, γιατί και αυτός ζούσε σαν να ήταν στο χωριό του.

Παύλε, ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο να δώσουμε τις εντυπώσεις που έχουμε για σένα. Σε ευχαριστούμε!!

Ακόμα, η Αγγελική Δηλγεράκη, μόλις έμαθε ότι ο σύλλογος ήταν στη Γερμανία έτρεξε κοντά μας. Ναύλωσε ένα λεωφορείο και μας ξενάγησε όλη την ημέρα στην πόλη της. Ζούσε κι αυτή ξανά στο σύλλογό της, μόνο που δεν χόρεψε ξανά με τις άλλες φίλες της.

Αγγελική, ο σύλλογος δεν ξεχνά την προσφορά σου και πάντα υπάρχει έτοιμη η στολή σου για το χορευτικό.

Επίσης ευχαριστούμε και τους αδελφούς Αργυρίου, τον Χρήστο και Δημήτρη για τη δική τους συμπαράσταση.

Εκπρόσωπος της διοργάνωσης του φεστιβάλ στη Γερμανία, αμέσως μετά, επισκέφτηκε το χωριό μας και τον δεξιωθήκαμε στην κοινότητα. Αναφέρθηκε στις πολύ καλές εντυπώσεις του για τον σύλλογο και μας δόθηκε νέα πρόσκληση συμμετοχής για την επόμενη χρονιά!

17.1 
 1994 - Gandersheimer Domfestspiele, Ανόβερο, Γερμανία
17.2 
 1994 - Gandersheimer Domfestspiele, Ανόβερο, Γερμανία
17.3 
 
17.1 
 1994 - Gandersheimer Domfestspiele, Ανόβερο, Γερμανία
17.1 
1994 - Εκπρόσωπος της διοργάνωσης του φεστιβάλ στη κοινότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

0
  • Δεν υπάρχουν σχόλια
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Αναζήτηση

Δείτε επίσης

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος

Κύλιση στην Αρχή